Bok svima,
Zovem se Mihael i iz Zagreba sam. Društvene igre su mi strast i hobi. Počeo sam se baviti njima još kao dijete igrajući Monopol, Čovječe ne ljuti se i slične tipične, tradicionalne (i dosadne

) igre. U tinedžerskoj dobi sam nabavio Rizik i Cluedo, i to je bilo "uauu!". A prave igre sam počeo igrati i nabavljati tek u svojim 20-im godinama. Prva takva igra je bila Carcassonne, a ubrzo su uslijedile igre poput Settlers of Catan, Arkham Horror, Race for the Galaxy, War of the Ring, Puerto Rico i Memoir '44. Igrao sam i Magic: The Gathering u LoM-u jedno vrijeme prije godinu-dvije. Dakle, imam jednu manju kolekciju igara, od kojih njih 10-ak su mi zbilja super igre i volio bih ih igrati češće od 3-4 puta mjesečno, ali nemam baš toliko redovitu ili zainteresiranu ekipu kao što ste vi i ja

. Također bih htio igrati i isprobati hrpu drugih igara koje nemam i nisam nikada igrao. Možemo nekada igrati i kod mene doma, pa se mijenjamo ako treba.
Moj username na
http://www.boardgamegeek.com (BGG) stranici je meehael. Ako vas zanima, tamo na mom profilu možete vidjeti koje igre imam, koje volim, koje bih htio isprobati, i tako

.
Eto, ako vam treba još jedan igrač željan igranja i druženja, za bilo koju igru koju volite i igrate, javite

.
Pozdrav!